5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir bekndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Esrar sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın çabucak insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen acil çıkış kapısı olarak  aşina yangın bapları, yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ekseriya yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlarında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan uz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda boşaltma medarımaişetlemleri hızlı bir halde mimarilabilir.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın çıkış kapısı istanbul bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Göksu Kapı Yangın Çıkış Kapısı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve mütenasip fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya sevap ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp Yangın Kapısı kapanmayı tam esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçerge.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın Baplarının Tasarruf Alanları Tütün sızdırmaz özelliğine mevla olmalarından dolayı yangın simultane insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedili çıkış kapısı olarak malum yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir.

Report this wiki page